23 de lucruri pe care nu le știai despre sânii tăi

Este timpul să vorbim despre aceaste părți provocatoare ale corpului tău: sânii.

Ne-am născut cu ei, atât noi, cât și bărbații (da!) și sunt ceva de care trebuie să ne bucurăm mai mult. Dar cât de multe știm despre ei? Ce spune istoria despre sânii noștri? Care sunt cei mai mari sâni din lume la ora actuală?

Am aflat noi și vă povestim și vouă. 24 de lucruri pe care poate nu le știai despre sânii tăi.

  • Prima fată de la pagina 3 din ziarul The Sun a fost modelul german Stephanie Rahn în 1970. A fost fotografiată în costumul ei aniversar și atunci și-a arătat unul dintre sâni. Imediat după asta, vânzările ziarului au crescut de la 1.5 la 2.1 milioane într-un an.
  • Sfârcul joggerului este un lucru real. Dacă nu porți un sutien special pentru alergat atunci când faci mișcare, sfârcurile tale se vor freca de materialul tricoului tău, cauzând arsuri.
  • Cel mai mare implant îi aparține lui Mayra Hills (cunoscută și sub numele de Beshine). Ea a avut cupa B, iar acum sânii ei cântăresc nouă kilograme fiecare. Fiecare sân are 10 litri de ser fizologic în el. Mayra nu se poate lega la șireturi și deseori, dărâmă lucruri din jurul ei cu sânii. Într-un articol pe blog, ea mărturisește: “Mulți ar putea credea că dimensiunea sânilor mei îmi aduce multe probleme în viața de zi cu zi, dar părerea mea este că, să ai sâni mari este minunat.”
  • Annie Hawkins-Turner din America are cei mai mari sâni naturali din lume. Fiecare sân cântărește 12 kg. Ea a fost diagnosticată cu hipertrofie de sâni, motiv pentru care sânii ei sunt atât de mari. A fost sfătuită să-și micșoreze sânii, dar ea a răspuns: „Nu vreau să mă împotrivesc legilor naturii. Când sânii mei creșteau, mușchii din spatele meu se dezvoltau și așa reușesc să îi sprijine.”

Intră în galeria foto alăturată ca să afli alte 20 de lucruri noi despre sâni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro