10 aplicații de fitness și sănătate pe care trebuie să le încerci

Ne trezește la ore imposibile, ne amintește de toate întâlnirile pe care le avem în calendar, îl ținem aproape în vacanțe: smartphone-ul a devenit un obiect absolut indispensabil în viețile noastre. E timpul să îl folosești și pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate.

Fie că vrei să îți urmărești ritmul de alergare, că vrei să dansezi sau să îți relaxezi mintea, noi îți propunem o listă de aplicații perfecte pentru fiecare moment în care vrei să îți antrenezi corpul sau mintea.

Nike Training Club
Aplicația Nike Training Club îți permite să te antrenezi oriunde și pentru oricât timp ai la dispoziție (da, chiar și timp de cinci minute). Alege-ți antrenamentul care se potrivește stării tale, abilităților și intereselor tale și apasă start! Disponibilă pe Android și pe iOS.

MyFitnessPal
Nu știi cât de mult să mănânci ca să fii sănătoasă? Te ajută MyFitnessPal. Aplicația știe cât de mult te miști, tu trebuie să-i spui doar ce alimente consumi și cât de mult te antrenezi. Disponibilă pe Android și pe iOS.

Sleep Cycle
Sleep Cycle folosește un microfon care îți măsoară respirația, bătăile inimii și știe când somnul tău este profund și când este ușor. Îți va fi de ajutor și pentru a urmări cât timp dormi cu exactitate pe noapte și are o alarmă de trezire foarte prietenoasă. Disponibilă pe Android și iOS.

Headspace
Este un fel de antrenor personal pentru psihicul tău. Te învață cum să folosești tehnicile de meditație, cum să te concentrezi și cum să te destresezi. E ca un maestru al relaxării și tot ce are nevoie de la tine e să-i oferi zece minute din timpul tău în fiecare zi. Disponibilă pe Android și iOS.

Run Keeper
Fie că ești un alergător cu experiență sau un novice, trebuie să încerci neapărat Run Keeper. Pe lângă faptul că urmărește ruta pe care alergi cu ajutorul GPS-ului, îți oferă chiar și obiective pe care să le atingi de-a lungul antrenamentului. Dacă vrei să te și lauzi prietenilor tăi cu rezultatele obținute, poți foarte ușor să faci și asta, share-uind antrenamentul tău pe rețelele sociale. Disponibilă pe Android și iOS.

Apple iOS9 Health
Aceasta îți calculează pașii și distanța pe care o parcurgi mergând sau alergând. O poți sincroniza și la alte aplicații externe, astfel încât să îți urmărești atât meniul alimentar, dar și programul de somn. Disponibilă pe iOS.

Deliciously Ella
Creată de Ella Woodward, un guru al mâncării sănătoase, această aplicație este un ghid excelent pentru acelea dintre noi care doresc să urmeze un regim vegan. Găsești aici o mulțime de rețete și o gamă diversificată de mâncăruri pe care le poți pregăti cu ușurință și tu. Disponibilă pe Android și iOS.

Flexter
Aplicația are o multitudine de antrenamente și exerciții din care să alegi, de la provocări de 7 minute la unele de o oră. E ca un adevărat partener de sport cu care intri în competiție. Disponibilă pe iOS.

iDance!
E momentul să te și distrezi în timp ce te antrenezi. iDance! îți oferă posibilitatea să înveți noi mișcări pe care să le folosești pe ringul de dans. De la salsa și hip-hop la mișcări de Bollywood și swing, le poți încerca pe toate. Disponibilă pe iOS.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro