Cum realizezi o manichiură Mirror French


Manichiura Mirror French este o variantă super cool și în tendințe a clasicii manichiuri franțuzești. GLAMOUR împreună cu Cătălina Stoica, nail expert, îți arată cât de ușor este de realizat. 

GLAMOUR împreună cu nail-artistul Cătălina Stoica ți-au pregătit o serie de tutoriale de manichiură care te vor inspira și îți vor arăta pas cu pas cum îți poți realiza chiar tu acasă diferite manichiuri în tendințe.

Manichiura mirror este una care ne-a fermecat încă de la apariție și a făcut furori în 2016. Pentru că atâta lume a iubit-o, nu avea cum să dispară de tot din peisajul tendințelor de manichiură. Însă în 2017 ea vine într-o reinterpretare cât se poate de ingenioasă și de modernă, combinată cu clasica manichiură French și poartă numele de Mirror French sau Updated French.

Nu trebuie să te lași intimidată de denumirea pompoasă, este foarte simplu de realizat și nu ai nevoie de prea multe produse pentru a o realiza. Cu siguranță ai în casă un lac de unghii și o ojă albă, mai ai nevoie doar de o pudră pentru efectul de oglindă care este foarte accesibilă.

Cătălina Stoica, nail expert Beauty District îți arată cum poți obține foarte simplu această manichiură de efect. Urmărește video-ul de mai sus și vezi cum se realizează manichiura Mirror French!

Nail artist: Cătălina Stoica, nail expert Beauty District

Locație: Beauty District Victoriei

Foto: PixelFormula

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro