Top 15 ţinute din show-ul Elie Saab primăvară-vară Haute Couture 2017

Show-ul Haute Couture primăvară-vară al lui Elie Saab ne-a prezentat unele dintre cele mai frumoase rochii pe care le-am văzut în ultimul timp şi pe care sigur le vom vedea pe covorul roşu, în cel mai scurt timp. Aceste ţinute care amintesc de farmecul Epocii de aur de la Hollywood îţi vor servi drept inspiraţie pentru un bal, o petrecere sau chiar o nuntă.

Elie Saab prezintă prinţesa modernă, care alături de rochia perfectă, de aplicaţii strălucitoare şi de accesoriile potrivite poate cuceri lumea! Nuanţele de albastru, albul şi auriul au fost vedetele show-ului, alături de materiale preţioase şi aplicaţii eye-catchy. Transparenţa este principalul trend prezentat în show şi pune accent pe o femeie încrezătoare şi lipsită de inhibiţii, pentru că acest trend pe lângă a fi hot poate fi şi extrem de elegant.

În galeria foto vei putea descoperi 15 ţinute spectaculoase de care te vei îndrăgosti, la care vei visa. Sperăm că acestea să te inspire pentru cele mai importante evenimente din viaţa ta.

Foto: PixelFormula

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro