The Fashion Awards 2016: ținute pe covorul roșu

Seara trecută a avut loc gala The Fashion Awards 2016. GLAMOUR îți spune cine a participat la eveniment, cine a plecat acasă cu un premiu și cine a câștigat la categoria Cea mai bună ținută a serii. 

Cea mai importantă seară din industria modei britanice a avut loc la Royal Albert Hall, unde cele mai mari nume din acest domeniu au luat parte la The Fashion Awards 2016. Lista de invitați a numărat peste 4 000 de persoane, printre acestea fiind David Beckham, Naomi Campbell, Kate Moss și Gigi Hadid.

Iată care au fost cele mai importante momente ale serii:

  • David Beckham i-a înmânat designerului Ralph Lauren premiul pentru realizări excepționale. Premiul este bine meritat pentru că brandul Ralph Lauren se bucură de un mare succes global.
  • Bella și Gigi Hadid au fost nominalizate la categoria Cel mai bun model internațional, iar toată lumea era curioasă la cine va merge premiul. Așa cum era de așteptat, premiul a fost câștigat de Gigi Hadid.
  • Brandul britanic al anului a fost desemnat Alexander McQueen. Nu e de mirare că este favoritul Ducesei de Cambridge…
  • Demna Gvasalia, considerat noul copil teribil al modei, a câștigat două trofee, primul pentru brandul fondat de el, Vetements, iar al doilea pentru brandul parizian, Balenciaga, al cărui director de creație este.

Intră în galeria foto pentru a vedea ce ținute au ales vedetele pentru acest eveniment.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro