Povestea rochiei purtate de Beyonce în fotografia cu gemenii Sir și Rumi

Săptămâna trecută, Beyonce a publicat pe Instagram prima fotografie cu gemenii Sir și Rumi. Am aflat acum care este povestea rochiei purtate de artistă în acea imagine. 

Beyonce știe cum să facă un anunț de mari proporții prin intermediul social media. Să ne aducem aminte doar de shootingul foto prin care anunța că este însărcinată și care a făcut Internetul să o ia razna. Așa că era de așteptat ca și dezvăluirea gemenilor Sir și Rumi să fie făcută într-un mare fel. Și nu ne-am înșelat.

Artista a publicat zilele trecute pe Instagram o fotografie în care îi prezintă pe noii moștenitori ai imperiului familiei Carter.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce) pe

În imagine Beyonce apare îmbrăcată într-o rochie din mătase cu imprimeu floral, semnată Alejandro Gómez Palomo. Piesa vestimentară face parte din colecția… pentru bărbați a designerului spaniol. Ai înțeles bine!

Designerul Alejandro Gómez Palomo a declarat pentru Vogue că artista intenționa de multă vreme să poarte această ținută, chiar de dinainte să rămână însărcinată cu gemenii. „Este singura piesă de acest gen pe care am creat-o“, a declarat acesta pentru Vogue. Beyonce și-a comandat rochia pentru ea, iar designerul a adaptat-o la măsurile vedetei înainte de a i-o trimite. După apariția veștii că este însărcinată, Palomo s-a gândit că Beyonce n-o să o mai poarte, așa că a fost surprins când a văzut fotografia.

 „Bineînțeles, a fost o mare surpriză. Îmi place fotografia la nebunie. Este foarte frumoasă“, a declarat acesta. Rochia este făcută din organza din mătase naturală pe care Palomo a găsit-o într-un magazin cu materiale textile vintage din Spania. „Este din anii ’50 sau ’60. Când am văzut materialul m-am îndrăgostit pe loc de el“, a mărturisit Palomo.

Rochia a fost creată pentru colecția de bărbați Primăvară 2017.

🌷 still in Paris vol.2 🌷

O postare distribuită de Alejandro Gómez Palomo (@palomospain) pe

Foto: Hepta

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro