Povestea lui Jeremy Meeks: Infractorul devenit topmodel

Se spune că la ora actuală este unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi de la Fashion Week, dar şi că ochii săi albaştrii ne-au fermecat total şi ne-au făcut să îl adorăm. Vorbim de Jeremy Meeks, top-modelul care a făcut furori în deschiderea show-ul Philipp Plein de la New York Fashion Week. Totuşi povestea lui nu începe aici, pentru că trecutul lui este unul mai cunoscut şi atipic. De aceea, lacrima tatută pe ochiul drept în celebrul show sugerează perfect trecutul tumultuous al top-modelului.

Supranumit ,,cel mai sexy infractor din lume’’, Jeremy Meeks  a fost eliberat din închisoare în 2016, după ce a săvârşit o sentinţă de 27 de luni acordată pentru posesie de arme şi pentru nerespectarea ordinii publice. Dar, asta nu a fost singura sa sentinţă. În 2002, Jeremy a stat 9 ani în închisoare pentru complicitate într-un jaf de proporţii. Poza sa din închisoare l-a făcut celebru în toată lumea, după ce poliţiştii au postat-o pe Facebook spunând ,,că este cel mai sexy prizioner care a existat vreodată’’.

Cariera sa de top-model a început imediat după eliberarea sa din închisiaore din martie 2016, când un agent din Los Angeles l-a descoperit şi şi-a dat seama că are toate atributele pentru a ajunge un star. Astfel, el a devenit unul dintre cele mai bune exemple de reabilitare socială, dar şi un exemplu de Cenuşăreasă modernă.

 

What’s a great dad without a great mom. #fathersday #warriors #dubnation #hometeam

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Şi aşa cum se întâmplă în cazul oricărui bărbat frumos, şi Jeremy Meeks este luat, ba chiar căsătorit, cu o femei cât se poate de normală, aşa cum se întâmplă în fiecare poveste-clişeu. Şi asta nu e tot. Jeremy este tatăl a doi copii, iar Jeremy Meeks Jr. seamănă perfect cu tatăl său.

Happy 7th Birthday to my mini me, @jmeeksofficialjr 🎂🎈

A post shared by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro