Manechinele plus size – noile staruri New York Fashion Week

În ultimul timp începem să observăm din ce în ce mai mult o revoluţie a siluetelor. De la campanii la coperte de revistă, modelele plus size devin deodată centrul atenţiei şi reprezintă un adevărat exemplu de femei puternice şi sigure pe sine.

Cel mai cunoscut personaj este modelul Ashley Graham, unul dintre noile stauri de pe podiumurile de la New York Fashion Week FW 2017. Ea poartă cu atitudine fiecare piesă vestimentară şi defilează alături de modele celebre precum Bella Hadid, reprezentând o sursă de inspiraţie pentru femeile de pretutindeni. Graham a fost starul prezentării Michael Kors şi astfel am putut vedea în cadrul show-ului mărimi de la 34 la 46, asta da revoluţie a modei!

,,M-am gândid la putere’’, a declarat Michael Kors despre show-ul său.

https://www.instagram.com/p/BQiiQZBhewl/?taken-by=michaelkors

Iar Ashey nu este singurul star al celebrui Fashion Week. Un alt exemplu este Candice Huffine, care a participat până acum la trei show-uri: Prabal Gurung, Tome şi Christian Siriano şi a arătat absolut fabulous! Mai mult, Candice nu a fost singurul model plus size din show-ul Prabal Gurung şi Christian Siriano.

Pentru show-ul Prabal Gurung, Candice a purtat un tricou cu un mesaj special ,,Minţile noastre, trupurile noastre şi puterea noastră’’, un citat inspiraţional, în ton cu noile tendinţe. Acestea sugerează ca motto-urile noastre să fie scrise pe tricouri, bluze, cât mai vizibil. Pentru că acum moda este mai puternică şi inspiraţională ca niciodată!

https://www.instagram.com/p/BQdbaJHlJrg/?taken-by=candicehuffine

https://www.instagram.com/p/BQZP5X1AnLQ/?taken-by=candicehuffine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro