Kate Middleton, mai sclipitoare ca oricând

O iubim pe Kate Middleton în roşu şi desigur o iubim şi când poartă albastru, două dintre culorile favorite ale sale şi, de asemenea, unele dintre cele mai frecvente alegeri vestimentare ale Majestăţii Sale. Dar, mai nou, o mai iubim pentru o alegere mai îndrăzneată şi anume o rochie Erdem argintie, purtată de Ducesa de Cambridge la Palatul Buckingham, la evenimentul ,,UK-India Year of Culture”.

Deşi evenimentul a marcat aniversarea Indiei a 70 de ani de independenţă, ducesa nu a optat pentru un designer Indian, ci pentru unul britanic. Astfel, rochia sa realizată de brandul Erdem a costat aproximativ 1,500 de lire. De altfel, este pentru prima oară când regina poartă o astfel de textura şi e posibil să fii vrut o creaţie mai atipică pentru un astfel de eveniment.

Totuşi rochia nu a fost singurul element strălucitor purtat de Kate. Ducesa a asortat la ţinută o pereche de pantofi stiletto de la Oscar de la Renta în valoare de 590 de lire. Şi pentru ca atât rochia cât şi pantofii pot fi achiziţionaţi de publicul larg, suntem sigure că se vor epuiza foarte rapid.

Nu în ultimul rând Kate a ales şi un element tradiţional la outfit, astfel a asortat la ţinută o pereche de cercei aparţinând designerului indian Anita Dongre.

Recepţia a fost organizată de Regina Elisabeta a II-a şi de Prinţul Philip şi de aceea Kate şi Williams nu putea lipsi de la eveniment. Deşi imbrăcată în mov, culoare favorită a reginei, într-o ţinută Stuart Parvin, Alţeţea Sa a fost eclipsată de Kate, care a fost vedeta serii şi a strălucit la propriu la eveniment.

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro