H&M a creat rochia de mireasă perfectă: frumoasă, accesibilă și eco-friendly

H&M ne îndeplinește dorințele sezonul acesta! Colecția contemporană Conscious Exclusive este realizată din materiale sustenabile, care poate fi purtată atât în timpul zilei, cât și la evenimente speciale, iar noi ne-am îndrăgostit de rochiile pe care H&M ni le propune.

Sunt trei motive pentru care călcăm pragul magazinelor H&M: ne căutăm o piesă basic – tricouri uni, leggings, clasicele bluze în dungi și lista poate continua, ne dorim un articol cu un imprimeu cool & trendy, la un preț accesibil sau ne pregătim pentru un eveniment special și avem nevoie de o ținută de seară. Cu alte cuvinte, ne sunăm prietena cea mai bună și plănuim o sesiune de shopping la H&M oricând vrem să ne achiziționăm o piesă vestimentară, un accesoriu sau o pereche nouă de încălțăminte. Să fim sincere, câteodată ne plimbăm printre standerele cu haine împreună cu prietenele noastre doar pentru a vedea ce mai e nou, fără intenția de a cumpăra ceva, ci pentru simplul motiv că ne place să fim la curent cu ce e hot sezonul acesta.

Revenind la colecția Conscious Exclusive pe care H&M o va lansa joi, pe 20 aprilie, ne este greu să ne alegem itemul favorit, dar cu siguranță rochia de mireasă se află în top trei (prețul rochiei va fi aprox. 1.000 lei). Un alt articol care ne-a atras atenția este rochia diafană plisată, de culoare roz pudrat, confecționată din BIONIC®.

„Fiecare rochie a fost realizată din 88 de sticle colectate din ocean și transformate în materiale diafane“, conform site-ului oficial H&M.

Intră în galeria foto pentru a descoperi piesele noastre preferate din colecția Conscious Exclusive.

Foto: H&M

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro