Bella Hadid a plâns în cadrul New York Fashion Week

Toată lumea știe că Bella Hadid este foarte implicată emoțional în viața sa profesională, având în vedere că nu este pentru prima dată când modelul plânge în cadrul unei prezentări de modă.

Așadar, faptul că Bella a plâns în două show-uri din cadrul New York Fashion Week nu a luat pe nimeni prin surprindere. Colecția de toamnă-iarnă 2017-2018 a lui Prabal Gurung a transmis un mesaj atât de puternic, încât designer-ul, modelele și invitații au avut lacrimi în ochi la sfârșitul prezentării. Modelele au îmbrăcat tricouri cu mesaje precum „Sunt imigrant“ și „Asa arată feminismul“, iar Bella a descris show-ul ca fiind „foarte emoționant“, într-un interviu acordat publicației Fashionista.

„La sfârșitul prezentării, l-am văzut pe Prabal lăcrimând, înainte să între pe scenă și am început și eu să plâng deoarece a fost un show atât de frumos și emoționant. Toți cei din public au plâns la sfârșitul prezentării. A fost incredibil, sunt foarte mândră de el“, a spus Hadid.

Colecția Oscar de la Renta toamnă-iarnă 2017-2018 a avut același efect asupra Bellei, ea fiind modelul care a încheiat prezentarea, îmbrăcată în rochia visurilor ei, conform spuselor sale. „Această prezentare a fost întotdeauna importantă pentru mine. Este un brand iconic și mereu am admirat designerii. Am început să plâng atunci când am aflat că voi defila în cadrul show-ului și am rămas fără cuvinte când mi-au spus că eu voi încheia prezentarea. Rochia a fost atât de frumoasă, m-am simțit extraordinar în ea când am probat-o pentru prima dată“, a declarat Bella Hadid.

Poate că modelul este mai sensibil sau poate că încă suferă din cauza despărțirii de The Weeknd, lucru despre care a vorbit pentru prima dată AICI.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro