Blake Lively ne surprinde cu un rol neașteptat: luptătoare MMA

Blake Lively nu încetează să ne surprindă și recunoaștem că abia așteptăm să vedem cum intră în pielea următorului său personaj. 

Conform Deadline, frumoasa actriță va interpreta rolul unei luptătoare MMA (Mixed Martial Arts), în filmul Bruised, acesta fiind cel mai mare proiect în care Blake s-a implicat de când a dat naștere celui de-al doilea copil al său, în septembrie anul trecut.

Atunci când poliția o amenință că îi va lua băiatul, Jackie, o mamă singură, care are două locuri de muncă, este nevoită să se întoarcă în ringul de luptă, pentru a-i oferi copilului său un trai decent. Filmul va fi regizat de Nick Cassavetes, același regizor care se află în spatele celebrelor filme The Notebook și My Sister’s Keeper, așadar avem o presimțire că filmul în care va juca Blake va fi unul… lacrimogen.

Luna trecută Lively a declarat că următorul său rol va fi unul care o va solicita fizic, la fel cum s-a întâmplat și în cazul rolului său din The Shallows, unde a fost nevoită să se lupte cu un rechin. „Voi juca într-un film în care voi interpreta rolul unei luptătoare. Încă nu am început să boxez, momentan îmi măresc rezistența la efort“, a declarat aceasta pentru Variety. Cu toate acestea, actrița a mărturisit că speră să nu fie nevoie să se antreneze la fel de mult cum a făcut-o pentru rolul din The Shallows deoarece nu este pregătită pentru un antrenamet atât de dificil.

Noi suntem foarte curioase și abia așteptăm să vedem noul film al lui Blake.

Până atunci intră în galeria foto pentru a descoperi 10 trucuri de stil pe care le-am învățat de la Blake Lively.

 

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro