5 cărți de pe lista de lectură a Emmei Watson

Vă pregătiți să plecați în vacanță dar nu știți exact ce carte să strecurați în bagaj? Actrița Emma Watson are câteva propuneri foarte interesante pentru voi.

Hunger Makes me a Modern Girl, autobiografia activistei Carrie Brownstein, unul dintre liderii feminismului punk și al celebrei mișcări riot grrrl (care pune în discuție probleme ca violul, abuzul domestic, sexismul, rasismul, patriarhatul etc) este cea mai recentă propunere literară a actriței britanice.

Dacă sunteți o feministă convinsă sau cel puțin credeți în lupta pentru egalitatea de gen, suntem convinși că veți savura această lectură, scrisă dintr-o perspectivă personală, care expune o succesiune de evenimente combatante împotriva sexismului inițiate chiar de autoarea Carrie Brownstein, actuala protagonistă a serialului de succes, Portlandia.

Citește și:

6 cărți de succes ecranizate în 2016
Cărțile favorite ale vedetelor

Având 256 de pagini si calificativul destul de ridicat 3.94/5 pe Goodreads, posibil cel mai influent site internațional dedicat recenziilor literare, cartea este o lectură plăcută și ușor de parcurs, deci numai bună pentru o scurtă escapadă de august. Poate fi comandată de pe Amazon și este momentan valabilă în limba engleză.

Clubul de carte al Emmei Watson, Our Shared Shelf, propune lunar câte o carte de citit.

În galeria foto găsiți câteva dintre alegerile lunilor anterioare, unele dintre ele fiind disponibile și în limba română!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro