10 festivaluri la care să ajungi măcar o dată în viață

La ce te gândești prima oară când auzi cuvintele “festival de muzică?Este Woodstock primul care îți trece prin minte?

Dacă în 1969, hipioții care vindeau tricouri și sandwichuri dintr-o rulotă constituiau majoritatea publicului de la festivaluri, acum lucrurile sunt mai diferite. Oamenii se strâng din diferite colțuri ale lumii și se bucură de atmosfera unui festival de-a lungul a două, trei zile sau chiar o săptămână.

Recent, festivalurile de muzică au devenit o perioadă de vacanță extrem de populară. Oamenii preferă să plătească mai mulți bani ca să vadă un festival unde vin mai multe trupe și au chiar spațiu de campare, iar concediul lor și-l stabilesc în funcție de datele unui festival.

Aceste festivaluri au acum loc peste tot. Fie că sunt festivaluri mici, cu trupe locale, pe care le poți asculta chiar într-o grădină aproape de casa ta, fie că sunt festivaluri mari, care adună laolaltă sute de mii de oameni, muzica este cea care îi unește pe pasionați la distracție.

Noi ne-am făcut o listă cu zece dintre festivalurile la care ne-ar plăcea să ajungem măcar o dată în viață. Unele sunt mai aproape, altele mai departe, dar lineup-urile din fiecare an ne fac să ne dorim și mai tare să stăm la coadă online pentru bilete.

Intră în galeria foto și vezi ce festivaluri ne dorim să bifăm cel puțin o dată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro