Masca-minune împotriva acneei folosită de Kendall Jenner

Deși acum are un ten impecabil, Kendall Jenner s-a confruntat și ea cu acneea. Probabil crezi că produsele scumpe au ajutat-o să scape de ea, însă secretul lui Kendall Jenner împotriva acneei este mai accesibil decât crezi: o mască din ingrediente naturale, pe care sigur le ai în bucătărie.

Kendall Jenner este astăzi un model pentru multe tinere, atât pentru cariera sa de succes, cât și pentru frumusețea ei. Însă Kendall nu s-a bucurat întotdeauna de tenul impecabil pe care îl are astăzi (vezi aici cum arăta ea în copilărie) și, ca orice adolescentă, s-a confruntat cu acneea. Însă în acest sens ne vinde un pont extrem de prețios.

Secretul lui Kendall Jenner împotriva acneei: remediile naturale

Nu produsele scumpe de îngrijire au fost cele pe care s-a bazat în tratarea acneei (deși recunoaște că au ajutat-o). Secretul lui Kendall împotriva acneei este unul cât se poate de accesibil: o mască și un tratament local, ambele realizate din ingrediente naturale, pe care oricare dintre noi le avem în bucătărie.

Masca se prepară dintr-un albuș de ou și și o lămâie și are rolul de a minimiza porii și de a echilibra pH-ul pielii. Kendall recomandă să bați foarte bine albușul și să îl combini cu sucul de la o jumătate de lămâie, după care să aplici amestecul pe față timp de 30 de minute.

Tratamentul local pe care Kendall l-a folosit este ideal pentru coșurile care apar peste noapte și de care vrei să scapi rapid. Îl poți lăsa pe față peste noapte sau în timpul zilei, cât ești acasă. Ingredientele acide (lămâia și bicarbonatul de sodiu) sunt suficient de puternice pentru a îndepărta coșul, în timp ce pielea este îngrijită de proprietățile calmante ale mierii (este recomandat să fie cât mai pură, fără aditivi).

Așadar, pentru a prepara masca ai nevoie de jumătate de linguriță de suc de lămâie, jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu și o linguriță de miere. Amestecă-le bine și aplică doar pe zonele afectate de acnee, lăsând amestecul să acționeze peste noapte sau pentru 5-6 ore.

Te-am convins de eficacitatea măștilor naturale? Citește și:

Cele mai eficiente măști naturale pentru creșterea părului

Cele mai bune remedii naturale pentru buzele crăpate

10 remedii naturale împotriva acneei care chiar funcționează

9 remedii naturale împotriva vergeturilor

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro