Cele mai eficiente remedii naturale pentru albirea dinților acasă

Cine ar putea spune nu unor dinți albi, perfecți? Însă când obținerea lor implică anumite dureri și costuri considerabile, alegi să spui pas. Nu trebuie să mai faci acest compromis, te poți bucura de un zâmbet perfect cu aceste remedii naturale pentru albirea dinților acasă!

Dinții sunt printre primele lucruri pe care ceilalți îi observă la tine. Sunt o carte de vizită care vorbește despre sănătatea, igiena și îngrijirea noastră. Tocmai de aceea vrem să îi menținem în cea mai bună formă și mai ales să îi avem albi și strălucitori.

Multe persoane nu au norocul să se bucure de dinți albi oricât de mult i-ar peria. Aspectul îngălbenit vine adesea de la placa depusă pe dinți, de la consumul de alimente care provoacă eroziunea sau pătarea dinților sau chiar de la probleme mai grave: gingii nesănătoase, subțierea smalțului sau o igienă deficitară. Cei ce nu își permit o albire profesională sau se tem riscurile sale nu trebuie să dispere: există soluții naturale și foarte accesibile care promit albirea dinților.

Noi am selectat 5 dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru albirea dinților acasă și ți le împărtășim în galeria foto!

Foto: 123RF, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro