Produsul pe care Miranda Kerr îl folosește întotdeauna după ce se machiază

Avem foarte multe motive să o invidiem pe Miranda Kerr, însă pe primul loc este frumusețea ei deosebită. Dacă vrei să te bucuri de un ten perfect precum al ei, include și tu în rutina ta produsul pe care Miranda Kerr îl folosește întotdeauna după ce se machiază!

Fiecare dintre noi avem anumite produse fără care nu ne-am putea închipui rutina de machiaj. Fie că e vorba de mascara, fond de ten sau ruj, fiecare dintre ele ne ajută să ne punem în valoare anumite trăsături sau să mascăm anumite defecte. Însă toate aceste produse nu au niciun beneficiu pentru sănătatea pielii.

Miranda Kerr se preocupă de acest aspect și înainte de machiaj, prin îngrijirea pielii cu diferite creme, loțiuni sau tratamente, dar și după ce și-a realizat machiajul, pe parcursul zilei, cu ajutorul unui produs miraculos: spray-urile pentru față. 

„Îmi pulverizez fața cu un face mist tot timpul pentru că acestea au beneficiile aromaterapiei și au multe vitamine și minerale în ele”, mărturisește Miranda Kerr. Așadar, pe lângă efectul răcoritor, aceste spray-uri sunt soluția perfectă pentru a-ți menține tenul hidratat pe tot parcursul zilei, fără a se mai usca sub acțiunea produselor de machiaj. Le poți pulveriza ori de câte ori simți nevoia de un plus de hidratare, fără teama că ți-ar putea strica machiajul.

Pe noi ne-a convins Miranda Kerr să includem spray-ul pentru față în rutina noastră de îngrijire. Dacă și pe tine te-au convins beneficiile acestuia, descoperă în galeria foto recomandările noastre de spray-uri de față!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro