(P) Secretul buclelor perfecte obținute în cel mai scurt timp

Buclele sunt o coafură elegantă, feminină și întotdeauna o alegere inspirată, indiferent de eveniment. Știm, durează mult până le obții și nu ai mereu timpul necesar, dar BaByliss a venit cu soluția: ondulatorul automat Curl Secret 2 Volume&Curl.

Părul creț, buclat sau ondulat a fost considerat mereu atrăgător. Admirăm tot timpul buclele perfecte ale celebrităților de pe covorul roșu și oftăm deznădăjduite când ne dăm seama de cât timp am avea nevoie pentru a le obține. Cum buclele rămân un trend actual și în 2017, ne-am mobilizat pentru a găsi o soluție care să ne ajute să le obținem mult mai repede și fără să compromitem rezultatul final. Și am găsit-o!

Buclele perfecte sunt acum la doar câteva minute distanță. După ce ți-a oferit soluția unui păr drept, plin de volum, obținut în doar câteva minute, BaByliss vine în ajutorul celor ce preferă buclele cu o inovație ce va scurta considerabil rutina ta de coafură. Curl Secret 2 Volume&Curl este ondulatorul complet automat care face treaba în locul tău. Noul Curl Secret 2 dispune de două capete interschimbabile de dimensiuni diferite (25mm sau 35mm), care îți permit obținerea a peste 36 de tipuri de bucle, în funcție de capul ales, de temperatură, de timpul sau de direcție de ondulare. Astfel îți poți schimba tipul de bucle în funcție de starea de spirit fără să folosești mai multe aparate de coafat.

BaByliss Curl Secret 2

De ce să alegi un ondulator automat? Spre deosebire de ondulatoarele clasice, cele automate sunt mult mai rapide și mai precise. Tot ce trebuie să faci este să inserezi capătul șuviței dorite și să aștepți terminarea automată a procesului și cererea inserării unei șuvițe noi.

Noul ondulator automat de la BaByliss beneficiază de particularitatea tehnologiei Auto-Curl care transformă automat șuvițele de păr în bucle, asigurând o ondulare uniformă și bucle perfecte în câteva secunde. Părul nu este pus sub nicio tensiune, iar funcția ionică asigură protecția de care acesta are nevoie pe timpul ondulării.

Cum poți obține bucle perfecte cu Curl Secret 2

  1. Pe părul uscat și strâns deasupra cu o clamă, începeți să coafați de dedesubt.
  2. Alege o șuviță de păr cu o lățime de maxim 3 cm.
  3. Aparatul se poziționează cu cavitatea formată de cilindru în jos și se îndreaptă spre cap.
  4. Cu mâna liberă, prinde șuviță de la vârf și introdu-o în deschizătură.
  5. Pentru a preveni blocarea aparatului, asigură-te că niciun fir de păr nu a ieșit pe laturi.

Dacă rapiditatea, ușurința în folosire și rezultatul perfect oferit de Curl Secret 2 de la BaByliss ți-au atras atenția, găsești mai multe detalii aici: https://goo.gl/2q3kcA.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro