(P) Nude make-up trends de la Sephora

SEPHORA aduce pe scenă fenomenul cosmetic al momentului în luna aprilie, în toate magazinele. O selecție de produse Nude în toate texturile și culorile pentru look-uri diferite a fost pregătită pentru noul sezon.

În primăvara anului 2016 toate podiumurile de modă confirmă: Nude este noua tendință și au pus-o în valoare în diferite forme și texturi – irizate, luminoase, sofisticate.

Bottega Veneta Backstage Spring/Summer 2015

Vedetele de pe covorul roșu poartă machiajul Nude, acesta devenind look-ul cel mai prezent la ultimele evenimente din showbiz. Ten radiant, aspect transparent, machiaj natural al ochilor, tonuri delicate de roz sau bej – sunt doar câteva dintre formele în care trendul Nude coboară de pe podiumuri.

Consilierii Sephora sunt de asemenea pregătiți să ofere servicii gratuite de machiaj care să ajute clientele să-și găsească produsele care li se potrivesc. Ei pot dezvălui trucuri și secrete pentru diverse tipuri de machiaj Nude – clasic, proaspăt sau sofisticat și elaborat.

A model on the runway at the Jill Stuart Spring/Summer 2012 show held at Damrosch Park at Lincoln Center during Mercedes-Benz Fashion Week in New York City.

Serviciile Sephora durează 15 minute, sunt gratuite și se pot adapta oricărei persoane. Ochii, buzele, tenul sau unghiile pot fi în orice nuanță atâta timp cât este Nude. Arată la fel de bine mat, strălucitor sau sculptat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro