(P) Agent Provocateur Fatale: parfumul inspirat de Femeia Fatală și dorința sa carnală

Agent Provocateur a înțeles dintotdeauna importanța mariajului dintre aromă și seducție. Cu o viziune unică a femeii, acest brand a creat un portofoliu de parfumuri cu un mare succes care a început cu mai bine de un deceniu.

Inspirat de femeia fatală a Hollywood-ului din anilor 1940, ea este misterioasă și seducătoare, ale cărei farmece prind în mreje iubitorii deținători de dorințe irezistibile.

Fie că este o vulpe de noapte care dezvăluie o latură secretă a sa, fie că este o femeie modernă fataală care-și folosește parfumul provocator pentru a-și fermeca iubitul să o adore o eternitate sau o femeie ca mărul interzis: ispititoare, misterioasă și irezistibilă, purtătoarea oricărui parfum din trilogia Fatale: Fatale, Fatale Pink sau Fatale Intense este senzuală și elegantă.

Agent Provocateur Fatale – A Voluptuous, Sexy, Addictive Floriental

Un parfum ispititor, seducător și enigmatic, cu o personalitate irezistibilă, acest parfum exemplifica ramificația Femeii Fatale.

Îndrăzneala revoltătoare și ispititoare a notei de vârf  este un amestec izbitor de piper roz picant din Madagascar, alăturat cu Mango suculent și Coacăze exotice pentru o senzație misterioasă de nedescris. O bază sufocant de dependentă, senzuala piele de mosc, orhideea cremoasă de vanilie, irezistibila ciocolată și simțul pielii spaniole dau putere de lungă durată, profunzime și calități afrodisiace pentru a finaliza seducția.

Perfumer: Jean-Marc Chaillan, IFF, New York

Agent Provocateur Fatale Pink –  A Sultry, Lush Floral Musk Essence:

Un parfum floral apos amețitor, cu o semnătură fermecătoare, acest parfum exemplifică ramificația Femeii Fatale. Magia notei de vârf este un amestec de mandarină racoroasă mediteraniană, flori exclusive de pară și dependența cremei  Yuzu, pentru o deschidere în stare proaspătă, luxuriantă, cremoasă.

Inimă florală îmbujorată este compusă din exoticele și misterioasele plante înflorite noaptea, Datura, nuanțe fructate transparente ale florii Madame Camellia și lotusul roz apos asiatic pentru un buchet delicat, grațios și feminin.

Perfumier: Jean-ClaudeDelville – Drom, USA

Agent Provocateur Fatale Intense – o fuziune bogată și luxoasă contrastantă cu alura seducției misterioase

O introducere indrăzneată ispitește simțurile cu o alchimie exotică, care este compus din mure sălbatice, nuanțe de lemn dulce negru și Chili condimentat pentru un strat seducător al sex appeal-ului și căldura emanată de piele.

O bază caldă și amețitoare completată de o pată de obrăznicie a pielii negre, Chihlimbarul de lux  și vanilia tahitiană dezlăntuie enigmatic dorințele ei INTENSE ascunse.

Foto: Yannis Vlamos

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro