Mascara colorată: cum să porți acest trend

Mascara colorată întotdeauna ridică dificultăți chiar și pentru cele mai mari împătimite ale machiajului. Însă dacă urmezi sfaturi noastre, vei știi exact cum să porți mascara colorată pentru a arăta fabulos!

Nu mai este cazul să crezi că mascara trebuie să fie doar neagră. Cu atâtea culori existente pe piață, trebuie să îți iei puțin inima în dinți și să testezi măcar o dată trendul mascarei colorate. Chiar dacă acele culorii vii pot părea puțin intimidante și greu de asortat la prima vedere, odată ce vei încerca mascara colorată îți vei da seama că este pata de culoare perfectă din machiajul tău. Pentru ca rezultatul să arate cât mai bine, îți oferim câteva sfaturi!

Cum să porți mascara colorată

  • Alege culoarea potrivită.

Nu încerca să trișezi și să alegi maro – deși se potrivește oricui, nu poți spune că ai purtat mascara colorată dacă optezi pentru o culoare atât de cuminte (ok, o poți purta la serviciu sau la o ocazie formală). Îndrăznește să porți o culoare mai aprinsă, dar ai grijă să îți scoată ochii în evidență. Albastrul complimentează pe oricine (mai ales ochii căprui), iar atunci când ai ochii obosiți este ideal pentru că potențează albul ochilor și oferă luminozitate. Alege mov dacă ai ochii albaștri sau verzi și vei vedea cum culoarea irisului este scoasă în evidență imediat.

https://www.instagram.com/p/BSGpcoHAoxi/

  • Păstrează restul machiajului cât mai curat.

Asortarea culorii fardului cu cea a mascarei nu va arăta deloc bine, plus că există riscul ca machiajul să fie mult prea colorat. Așa că optează doar pentru o nuanță asemănătoare culorii pielii și cu ușoare irizații și concentrează-te mai degrabă pe machiajul tenului. Acesta trebuie să fie impecabil, așa că alege o mascara care să acopere imperfecțiunile lăsând un finish natural și nu uita de concealer: cearcănele și mascara colorată nu fac deloc echipă bună! Păstrează nuanța blush-ului cât mai naturală, iar rujul poate fi într-o culoare complementară.

Blue lashes by @lorealmakeup

A post shared by Your Daily Look (@dailystylepills) on

Suntem sigure că te-am convins să încerci trendul, așa că îți oferim și câteva recomandări de mascara colorată. Intră în galeria foto și vezi care sunt produsele noastre preferate pentru a obține acest look!

Foto: Hepta

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro