Gigi Hadid ne inspiră cu o coafură perfectă pentru zilele caniculare

Frumusețea aparte a lui Gigi Hadid vine și din neglijența aparentă cu care tratează fiecare look. Tocmai din această neglijență a reușit să dea naștere unei noi coafuri wet look, pe care o găsim perfectă pentru zilele caniculare!

Cu fiecare a apariție a sa, fie că este pe covorul roșu sau pe stradă într-o zi oarecare, Gigi Hadid reușește să ne inspire și să ne ofere noi lecții de stil sau de beauty. După apariția sa de ieri pe străzile din Los Angeles, tocmai am învățat de la ea un truc de beauty foarte ingenios: un coc răsucit poate fi coafura perfectă pentru zilele toride de vară dacă îi adăugăm un mic twist. Este vorba de aspectul wet!

Gândește-te cât de bine este să nu mai ai grija părului care trebuie coafat după ce l-ai spălat. Gigi ne-a dovedit cât de cool arată acest coc realizat chiar pe părul ud: doar ieși de la duș, prinzi rapid părul într-un coc răsucit și ești gata de ieșit în oraș.

În plus, este o variantă foarte comodă pentru zilele toride: părul umed reușește să țină temperatura corpului sub control pentru o vreme, astfel vei face față mai ușor caniculei, iar părul tău se va coafa singur în timp ce îți faci treaba. Când vei desface cocul, te vei alege cu niște bucle messy superbe, demne de un look neglijent à la Gigi Hadid.

Pentru a întregi look-ul și a-i da o notă cool așa cum face Gigi, nu uita de ochelarii de soare statement. Dar cel mai bine aruncă un ochi în galeria foto de mai sus pentru a vedea cum poartă Gigi Hadid cocul wet.

Foto: Northfoto

 

Taguri:
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro