A fost lansat parfumul care miroase precum blana de pisică

Dragostea pentru pisici poate fi un viciu. Odată ce ți-ai descoperit pasiunea pentru micile blănoase, ești cumpărător sigur pentru toate produsele inspirate de ele. Pe asta s-au bazat sigur și cei care au produs parfumul care imită mirosul blănii de pisică!

Producătorii din industria cosmetică nu s-au rezumat doar la produse al căror ambalaj seamănă cu animalul nostru preferat, pisica (poți vedea aici cât sunt de drăguțe). Au mers puțin mai departe creând un parfum cu totul inedit. Iubim blana pisicii, este atât de moale și de delicată, însă nu ne-am fi gândit niciodată la un parfum care să îi imite mirosul.

Totuși, brandul Demeter Fragrance Library, cunoscut pentru crearea a tot felul de parfumuri inedite (pizza, zăpada sau mirosul de bebeluș sunt doar câteva dintre ele), a speculat și acest aspect al dragostei pentru pisici și a reușit să transpună într-o sticlă mirosul blănii lor. Le-a luat 15 ani până au reușit să captureze „esența olfactivă a căldurii și a confortului” date de blana lor.

Comentariile din social mediat sunt destul de mixte, unii spunând chiar că parfumul miroase precum litiera pisicii sau precum respirația acesteia. Alții spun că este un amestec între mirosul unui bebeluș și mirosul pâinii proaspăt coapte.

Nu este nimic mai plăcut decât să îți pui capul pe blana pisicii tale, dar nu suntem sigure că vrem să emanăm chiar noi acel miros. Să lăsăm pisicii ce este al pisicii!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro