Diane von Furstenberg: cele 6 reguli de beauty pe care orice femeie trebuie să le știe până la 30 de ani

Diane von Furstenberg este o femeie aparte, care ne-a fermecat dintotdeauna cu frumusețea sa. Tocmai de aceea avem mare încredere în sfaturile ei și îți împărtășim și ție regulile de beauty pe care orice femeie trebuie să le știe până la 30 de ani, în opinia ei.

Diane von Furstenberg este una dintre femeile din a căror viață și realizări ne putem inspira din plin: tocmai și-a lansat colecția pentru primăvara 2018 la New York Fashion Week, iar aceasta este doar cea mai recentă realizare dintr-o listă lungă, din care putem enumera că a fost pictată de Andy Warhol, că a lansat un model de rochie care nu se mai demodează de 40 de ani (rochia petrecută, semnătura ei, este purtată și de ducesa Kate Middleton) și că a scris câteva cărți din care orice femeie ar avea de învățat.

Într-un interviu pentru revista Vogue, Diane a declarat că „între 28 și 35 de ani o femeie ajunge la apogeul vieții ei”, că aceea este vârsta la care ea simte că a ajuns femeia care și-a dorit să fie. Tocmai de aceea, în prezentarea colecției Spring 2017, look-urile modelelor au fost inspirate chiar de look-ul ei de la vârsta de 30 de ani. Ea simte că este acea vârstă din viață când te simți confortabil și când trăiești pentru a-ți atinge scopurile proprii.

Care sunt sfaturile ei pentru femeile care se apropie de vârsta de 30 de ani? „Tot ce faci ar trebui să te pună în valoare. Este atât de plăcut să fii tu însăți. Experimentează adevărul. Fii tu în fiecare zi. Îți va fi mult mai bine.” Însă pe lângă sfaturile de viață, avem învățăminte de tras și din regulile de beauty pe care ea le consideră esențiale pentru orice femeie în pragul vârstei de 30 de ani. Descoperă-le mai jos!

1. „Fă o rezoluție pentru o întreagă decadă”

„Fă o rezoluție măreață pentru următorii 10 ani; este momentul să uiți de obiceiurile rele și să te apuci de cele bune. Renunță la fumat sau la zahăr sau la orice viciu ai. Dacă îți continui viciile și după 30 de ani, va fi greu să mai renunți. Este timpul unei fundații. Construiești o clădire. Termină fundația până la 30 de ani.”

2. Folosește protecție solară

„Evită mai mult soarele – ceea ce eu nu am făcut. Protejează-te. Folosește SPF.”

3. Lasă-ți părul în pace

„Fiecare are un păr diferit cu probleme diferite. Încearcă să eviți schimbările majore care îți vor altera sănătatea părului. Nu mi-am vopsit niciodată părul,  am folosit mereu henna și drept dovadă, am un păr foarte sănătos la vârsta mea.”

4. Bazează-te pe trusa ta de machiaj

„Nu mai este relevant astăzi, dar dacă mă culcam cu un băiat, mă asiguram că nu mă vede fără machiaj. Erau vremuri diferite. Era în anii ’70. Când aveam 30 de ani, purtam foarte mult machiaj și gene false. Dar, din nou, 30 este vârsta la care ești femeie pe deplin. Poți profita de asta la maximum, fii femeia care îți dorești să fii. Dacă îți place să te machiezi, machiază-te cât de mult vrei (dacî nu îți place, nu o face). Amintește-ți cine ești și rămâi așa. Dar asta nu înseamnă că nu poți experimenta tot timpul.”

5. Mânâncă pentru a-ți hrăni corpul

„Ești ceea ce mănânci. Este atât de simplu. Mănâncă fructe dimineața, evită grâul, evită zahărul. Asta nu înseamnă că trebuie să fii perfectă, ci doar să te bucuri de sănătatea ta.”

6. Învață să te îmbraci adecvat

„La vârsta de 30 de ani, ar trebui să știi deja ce ți se potrivește cel mai bine. Ce arată cel mai bine pe tine? Ce te caracterizează? Cred că ar trebui să adopți un stil serios în partea de jos și așa poți fi creativă sau total îndrăzneață în partea de sus.”

Foto: Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro