(P) Cum poți obține un păr drept, strălucitor și cu volum în cel mai scurt timp

Părul rebel cu aspect frizzy nu a fost niciodată mai ușor de coafat. Cu noua perie Liss Brush 3D de la BaByliss te poți bucura de un păr disciplinat și strălucitor în doar câteva minute!

Toate ne dorim să ne trezim dimineața cu părul perfect: neted, aranjat și plin de strălucire. Însă știm că acest lucru necesită timpul și efortul nostru, mai ales dacă ne confruntăm cu un păr mai dificil, ondulat sau frizzy. Așa că pentru a-l obține petrecem mult timp în oglindă, pieptănându-l, coafându-l și apoi finisându-l cu produse de styling.

Din fericire există un device care te poate ajuta să scutești timp prețios dimineața pentru aranjarea părului! Este vorba despre noua perie Liss Brush 3D de la BaByliss, câștigătoarea premiului Best Beauty Device în cadrul GLAMOUR Beauty Awards.

În doar 10 minute poți transforma orice tip de păr: unul dezordonat într-unul perfect aranjat, un păr tern și frizzy într-unul foarte strălucitor, un păr creț sau ondulat într-unul drept, dar cu volum și strălucire. Poți sări peste etapa pieptănatului – Liss Brush 3D descurcă și îndreaptă în același timp, oferind volum și strălucire părului tău.

Liss Brush

Combinația unică de peri asigură o îndreptare rapidă, ușoară, ce oferă părului elasticitate și luciu natural.  De ce este nevoie de trei tipuri de peri pentru a-ți oferi un păr perfect? Ei bine, fiecare are rolul lui extrem de important: perii din plastic separă șuvițele, cei din silicon descurcă părul, iar perii cu înveliș ceramic sunt cei care îndreaptă părul pentru timp îndelungat. Cele trei tipuri de peri ridică firele de păr de la rădăcină pentru a aplica blând căldura pe fiecare șuviță în parte.

În plus, nu trebuie să îți mai faci griji că îți deteriorezi părul folosind surse de căldură. Temperatura reglabila permite utilizarea periei pe orice tip de păr fără să îi afecteze structura, iar ionii generați protejează firul de păr, îi conferă strălucire și împiedică eficient efectul de electrizare al părului.

Liss Brush este un adevărat răsfăț pentru părul tău și o salvare pentru tine și timpul tău petrecut în fața oglinzii. Dacă ți-a atras atenția, găsești aici mai multe detalii și tutoriale: http://bit.ly/2kNH75G

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro