Coafuri pentru vacanță: idei cool de la supermodele

Primăvara a început să ne răsfețe cu o vreme mai caldă, iar gândul nostru zboară instantaneu la o vacanță într-un loc cald și însorit. Cum orice vacanță ne inspiră să încercăm stiluri noi, astăzi vă propunem 6 idei de coafuri pentru vacanță, inspirate de la supermodele!

Ce poate fi mai frumos decât o vacanță într-o zonă litorală însorită, în care să uiți de toate grijile cotidiene și să te relaxezi la soare? Absolut nimic. Și pentru că iubim look-urile beachy, relaxate, în care secretul de styling al buclelor perfecte este doar apa de mare, astăzi îți propunem 5 look-uri perfecte pentru a le încerca în vacanța de primăvară. Recunoaștem, supermodelele și vacanțele lor exotice ne-au inspirat!

Teyana Taylor

https://www.instagram.com/p/BREXRROjZ3_/

Ce mod mai bun de a celebra soarele în coafura ta dacă nu o culoare intensă inspirată chiar de razele sale? Teyana Taylor ne arată cum poți străluci la plajă cu o tunsoare bob perfectă și cu o culoare hot, perfectă pentru vară.

Jasmine Tookes

Miami☀️

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on

Modelul Jasmine Tookes mizează pe naturalețe pentru o zi la plajă și poartă coafura perfectă pentru vacanță. Suntem convinse că în spatele buclelor ei perfecte stă doar apa oceanului și briza din Miami!

Shanina Shaik

https://www.instagram.com/p/BRo4iuWDpAO/

Nicicând nu ne bucurăm mai mult de părul ud decât în vacanțele pe litoral. Se pare că și Shanina Shaik are aceeași plăcere ca noi și își poartă bobul ondulat lejer umed.

Josephine Skriver

ocean view.

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Dacă nu îți place aspectul buclelor dezordonate, poți oricând să apelezi la o împletitură, precum cea a lui Josephine Skriver. Te bucuri de o coafură chic și atunci când părul este împletit, dar și după, când vor rămâne în urmă valuri lejere.

Caroline Trentini

https://www.instagram.com/p/BO2GLf9hLKs/?taken-by=trentinireal

Caroline Trentini a profitat la maximum de buclele create de apa oceanului și a adoptat o coafură half-bun super cool și relaxată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro