Cele mai prețioase sfaturi de machiaj pentru pleoapele căzute

La fel ca și corpul nostru, ochii vin în diferite forme, mărimi și variații, iar una dintre cele mai tricky sunt cei cu pleoapele căzute. Pentru că machiajul lor este puțin mai special, trebuie să cunoști aceste sfaturi de machiaj pentru pleoapele căzute!

Fie că te-ai născut cu ochii așa, fie că sunt un rezultat al înaintării în vârstă, pleoapele căzute necesită atenție specială atunci când vine vorba de machiaj. Pentru a identifica dacă ai acest tip de pleoapă, trebuie să privești drept înainte, iar dacă pleoapa mobilă este doar puțin vizibilă, umbrită înseamnă că ai pleoape căzute.

Cum pleoapa mobilă este acoperită de zona proeminentă a arcadei, tehnica de aplicare a fardurilor sau de trasare a eyelinerului trebuie aleasă cu atenție. În plus, pentru că există un contact permanent între pleoapa mobilă și pielea de deasupra pliului, vei avea nevoie de produse care să reziste uzurii și să ofere rezistență.

Îți oferim cele mai prețioase sfaturi de machiaj pentru pleoapele căzute, precum și câteva produse care te vor ajuta dacă te confrunți cu acest tip de pleoapă. Intră în galeria foto și descoperă-le!

Foto: Shutterstock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro