Cele mai nereușite operații estetice ale celebrităților

În goana după perfecțiune, multe celebrități au apelat la chirurgia estetică. Însă din cauza unor cerințe exagerate sau a unor erori, rezultatele au fost dezastruoase. Iată cele mai nereușite operații estetice ale celebrităților. 

Într-un loc atât de glam cum este Hollywood-ul, imaginea celebrităților trebuie să fie impecabilă. Tocmai de aceea cele mai multe dintre ele apelează la chirurgia plastică pentru intervenții minore și nu numai (chiar și despre Marilyn Monroe se spune că a avut operații estetice). În timp ce unele reușesc să își îmbunătățească considerabil aspectul, există și reversul medaliei.

Pentru că unele celebrități își doresc schimbări radicale sau exagerate, rezultatele ajung să nu fie deloc agreabile. Buze mult prea umflate, fizionomie disproporționată și un aspect care nu mai are nicio legătură cu naturalețea – acestea pot fi rezultatele dacă se dorește o schimbare exagerată.

Nici celebritățile nu sunt scutite de aceste drame, iar galeria foto pe care am pregătit-o vorbește de la sine. Răsfoiește-o și vezi cele mai nereușite operații estetice ale celebrităților!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro