Ce înseamnă detoxifierea pielii: ce produse te ajută

Detoxifierea corpului este acum un trend pe care toată lumea vrea să îl încerce. Însă la fel de importantă este și detoxifierea pielii feței pentru a te bucura de un ten curat și luminos. Iată ce presupune aceasta și ce produse te ajută!

Detoxifierea corpului este atât de complexă încât se poate referi la o mulțime de lucururi: de la eliminarea zahărului din alimentație, la consumarea de sucuri de fructe pentru curățarea intestinelor, până la o baie într-o cadă cu sare sau experiența într-o saună cu unde infraroșii. Însă atunci când vine vorba de detoxifierea pielii, lucrurile sunt mai specifice.

Pe parcursul unei zile, o mulțime de reziduuri ale poluării (citește aici cum îți poți proteja pielea de efectele poluării), machiajului sau bacterii ajung pe fața noastră, blocând porii și încărcând fața. Rezultatul – un ten încărcat, tern, cu tendință de îmbătrânire timpurie. Însă tratamentele de detoxifiere a pielii luptă tocmai împotriva acestor efecte nocive.

Ce înseamnă detoxifierea pielii

Pe lângă spălatul zilnic al feței, ai nevoie de produse de curățare care să ajute la decongestionarea porilor, la exfolierea pielii, să îți ofere o piele mai luminoasă și mai netedă, dar și o protecție pe timpul zilei împotriva poluării. Orientează-te spre ingrediente precum sarea de mare, antioxidanți, cărbune activ, alge sau alte plante marine.

În galeria foto găsești cele mai eficiente produse pentru detoxifierea pielii! 

Foto: PixelFormula

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro