(P) Aphrodisiaque, noul parfum Agent Provocateur

Atracție de necontrolat

Eterna poveste a celor care nu folosesc cuvinte pentru a se exprima – doar scânteia din ochii lor și limbajul secret al corpurilor lor. Spontană și neașteptată, acestei atracții nu îi poți rezista.

Este o ecuație afrodisiacă între pielea și parfumul femeii. Irezistibilă, cere descoperirea fiecărei note de pe curbele corpului ei divin. De neuitat, parfumul ei rămâne un album de amintiri pline de pasiune.

AMBALAJUL ELEGANT ȘI DESIGN-UL STICLEI

Design-ul sexy, curbat și voluptos al sticlei este inspirat de corpul irezistibil al femeii Agent Provocateur. Părțile negre ale flaconului se transformă într-o atingere satinată a senzualității pielii femeii, în timp ce carcasa elegantă de culoare metalică  adaugă un element modern.

Compoziția sculpturală a turbionului metalic care trece prin cutie este unică. Iconicul logo prezentat în folie de aur oferă o prezență puternică și o eleganță artistică.

PARFUMUL

Un afrodisiac ce stârnește toate simțurile

Aphrodisiaque este un parfum elegant, sexy, cu o aromă caldă de mosc. La fel ca lenjeria fină care mângâie corpul, parfumul Aphrodisiaque lasă o urmă de dorință și seducție. Nu în ultimul rând, Aphrodisiaque este un parfum feminin pe care orice femeie puternică trebuie să îl aibă în colecția sa!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro