Antonia: secretele ei de frumusețe

Dacă ar fi să spui repede numele unei vedete autohtone a cărei frumusețe te captivează nu-i așa că Antonia ar fi în capul listei? Am stat de vorbă cu ambasadoarea Avon despre trucurile ei de beauty, terapii de relaxare și produsele pe care le-ar lua pe o insulă pustie.

Rutina mea de frumusețe… se compune din câțiva pași simpli. Îmi demachiez fața cu o loțiune micelară, apoi folosesc apă termală și cremă hidratantă. Pentru corp, folosesc un unt de corp sau o loțiune parfumată.
Mă mențin în formă… făcând antrenamente la sală cu un antrenor personal, dar mă ajută și Alex. (n.red.: Alex Velea, iubitul Antoniei).
Cum maschez lipsa somnului: Apelez la un „kit de urgență“ format din anticearcăn, mascara, blush și balsam de buze. Și beau un fresh bun: funcționează mereu.
Trucul infailibil de machiaj pentru​ ​o​ ​petrecere: Rujul roșu. Sau un ruj într-o nuanță dark.
O terapie de relaxare dumnezeiască: O sesiune de îngrijire, masaj la un Spa și musai o muzică liniștită pe fundal.
Manichiura favorită: Unghii scurte, colorate în tot soiul de nuanțe, în funcție de starea mea de spirit sau de ce ținută aleg să port.
Produsul de beauty care mă binedispune instant: Parfumul.
Un beauty icon pe care îl admir: Beyoncé, categoric – este uimitoare!
Produsele pe care le-aș lua pe o insulă pustie: Balsamul de buze, crema de corp și parfumul.
Soundtrack-ul pe acordurile căruia mă pregătesc: Orice piesă de la Beyoncé.
Alimentele care mă mențin în formă: Îmi place să mănânc sănătos și nu mă abat prea des de la acest stil de viață. Așa că mănânc multe fructe, beau fresh-uri și smoothie-uri, mănânc piept de pui la grătar cu orez sau salate. Și bineînțeles, beau multă, multă apă.
Trei produse de beauty de care nu mă despart: Fondul de ten, gloss-ul și blush-ul.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro