Acoperire perfectă: cum acoperi orice tip de imperfecțiune

Acoperirea imperfecțiunilor într-un mod discret este o artă. Există o linie subțire între a camufla o imperfecțiune și a o face mai evidentă. Însă dacă aplici aceste sfaturi și alegi corect concealerul, nu vei mai avea această problemă!

Coșuri, cicatrici, zone descuamate, cearcăne – probabil cunoști toate aceste imperfecțiuni și ai încercat la un moment dat să le machezi, însă fără succes. Nu există o rețetă universal valabilă pentru orice tip de imperfecțiune, de unde și eșecul.

În funcție de imperfecțiunea pe care o ai, trebuie să alegi un concealer mai lejer sau mai dens, hidratant sau cu finish mat. Odată ce ai găsit produsul potrivit pentru imperfecțiunea ce trebuie acoperită și știi cum să îl aplici cât mai eficient (dacă nu știi, îți spune noi aici), vei reuși să o maschezi ca un profesionist, fie că e vorba de acnee, cearcăne sau zone descuamate.

Noi te ajutăm cu câteva sfaturi practice care te vor ajuta să alegi produsul și tehnica potrivită pentru a acoperi orice tip de imperfecțiune. Intră în galeria foto și descoperă-le!

Foto: PixelFormula

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro