Această cremă hidratantă foarte populară a fost creată special pentru Prințesa Diana

Prințesa Diana a fost – și este – una dintre cele mai iubite personalități feminine. Nu este de mirare că a fost o sursă de inspirație pentru atât de multe lucruri: genți celebre inspirate de stilul ei, flori numite după ea și o întreagă grădină memorială construită în amintirea ei. Însă lucrurile nu se opresc aici: există și o cremă hidratantă creată special pentru Lady Di!

Mult-iubitul brand de produse pentru corp și baie, Lush, a fost inspirat de Prințesa Diana în crearea unuia dintre cele mai apreciate produse ale lor. Este vorba despre crema hidratantă Gorgeous Facial Moisturizer (numele „gorgeous” este mai mult decât potrivit dacă ne gândim la asocierea cu prințesa). Însă de unde a plecat totul?

Potrivit publicației Popsugar, după ce Prințesa Diana i-a arătat crema ei preferată co-fondatorului Lush, Mark Constantine, acesta s-a gândit să facă o cremă hidratantă inspirată de preferințele ei. Astfel, plecând de la formula acelei creme, a creat produsul care a cucerit atâtea pasionate de skincare: Gorgeous Facial Moisturizer.

Chiar și fără să știm de influența Prințesei Diana asupra acestui produs, tot înțelegem de ce este atât de iubit: este combinația perfectă între o formulă extrem de lejeră și o hidratare intensă. În plus, este creată handmade doar din ingrediente proaspete precum ananasul (pentru micșorarea porilor), apă din miere de flori de portocal (pentru hidratare) și ulei de măsline organic extravirgin (pentru repararea epidermei și pentru o strălucire sănătoasă a pielii). Descrierea oficială Lush spune sună foarte promițător: „nicio îngrijire a pielii nu poate fi mai bună decât cu crema Gorgeous; credem că tărie că este hidratantul de cea mai bună calitate de pe piață”.

Prețul este destul de piperat (la 88$, este unul dintre cele mai scumpe produse Lush), dar să nu uităm: produsul a fost inspirat de o personalitate regală care emana lux și eleganță la fiecare mișcare!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro