(P) Aliatul unui ten impecabil de dimineața până seara

În 2017 se poartă tenul impecabil, iar pentru asta ai nevoie de un fond de ten pe care să te poți baza. Căutarea fondului de ten perfect se oprește aici pentru că noi îți oferim răspunusul: Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place.

Fondul de ten este arma femeii moderne pentru un look impecabil zi de zi. Acoperire perfectă, rezistență remarcabilă și finish natural – asta ne dorim de la fondul de ten. Totuși, toate știm cât de greu este să le găsim pe toate trei într-un singur produs care să ne mulțumească pe deplin. Ei bine, noi îți spunem că se poate pentru că am descoperit acel produs: fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place.

estée lauder double wear

Acest fond de ten cu rezistență de lungă durată, rezistent la transfer, îți oferă un ten perfect în toate situațiile. Se aplică ușor și rămâne plăcut la purtare pe tot parcursul zilei, indiferent de condițiile meteo. Căldură, umiditate, activitate intensă, nu contează! Double Wear Stay-in-Place îți asigură un ten perfect și o piele proaspătă pe tot parcursul zilei, fără nevoie de retușuri, datorită formulei sale rezistente la transfer.

Formula oil-free ține excesul de sebum sub control, astfel că poți uita de această grijă. Are un finish semi-mat, ce evidențiază culoarea și textura naturală a pielii. Astfel, deși are acoperirea perfectă, finish-ul va fi unul cât se poate de natural, fără efect de mască. Pentru că un ten sănătos arată întotdeauna mai bine, fondul de ten Double Wear are SPF 10 și te protejează de efectele nocive ale razelor solare.

Una dintre cele mai mari provocări atunci când vine vorba de nou fond de ten este alegerea nuanței corecte. Nu este cazul cu acest fond de ten – Double Wear Stay-in-Place cuprinde 9 nuanțe pentru toate tipurile de subtonuri.

Acum știi ce fond de ten să alegi pentru a te bucura de același aspect impecabil de dimineața până seara! Dacă te-am făcut curioasă, află mai mult despre fondul de ten Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place dând click aici!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro