10 rujuri rezistente la transfer pe care te poți baza la orice ocazie

De când le-am descoperit, rujurile rezistente la transfer nu se mai dau duse din trusa noastră de beauty. Ne-au cucerit cu rezistența lor și cu textura opacă, așa că suntem mereu în căutare de culori și formule noi pe care să le încercăm. Am testat cât am putut de multe și astăzi îți împărtășim care au fost cele mai bune rujuri rezistente la transfer pe care le-am încercat.

Deși culoarea este criteriul principal atunci când alegem un ruj, nu se va număra printre preferatele noastre dacă rezistența lui lasă de dorit și probabil va rămâne aruncat printr-un colț al beauty kit-ului. O zi lungă la birou, o petrecere la care trebuie să arăți impecabil toată noaptea, o întâlnire la care nu îți permiți ca rujul să se transfere – sunt atâtea ocazii când ne dorim ca rujul pe care îl purtăm să fie super rezistent. Ce bine că industria cosmetică ne-a înțeles această nevoie și ne-a oferit exact ce ne doream: minunatele rujuri rezistente la transfer.

Cu o formulă lichidă care se usucă mată, aceste rujuri se fixează atât de bine pe buze încât doar loțiunea bifazică le mai poate șterge de acolo. În plus, nici de culori nu ne putem plânge: au apărut atât de multe finish-uri la rujurile rezistente la transfer încât nu credem că există culoare sau textură pe care să nu poți să o găsești. Perfect mat, metalic, cu glitter, colorat sau negru, totul este posibil și te bucuri de aceeași formulă ultra rezistentă de care te-ai îndrăgostit.

Cum pregătim buzele înainte de a purta rujuri rezistente la transfer

Pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de pretențioase aceste rujuri. Pentru că sunt mate, nu conțin ingrediente care să mențină hidratarea buzelor, așa că acestea tind să se usuce foarte tare. Tocmai de aceea purtarea unui ruj rezistent la transfer necesită o pregătire a buzelor pentru a te bucura de aspectul uniform și armonios pe care îl aștepți de la el. Ce presupune această pregătire:

  • Exfoliază întotdeauna buzele înainte de aplicarea unui ruj mat. Buzele trebuie să fie perfect netede pentru a putea distribui culoarea uniform. Îndepărtează celulele moarte folosind un scrub: poți alege un produs special pentru asta sau ți-l poți crea chiar tu în casă după aceste rețete DIY.
  • Hidratează buzele înainte de a purta rujul mat. Această formulă va usca întotdeauna buzele, așa că pentru a le menține într-o stare cât mai bună, hidratează-le optim cu un balsam de buze înainte de a purta rujul. De asemenea, după demachiere ai grijă să reaplici balsam de buze.
  • Dacă rujul nu mai arată bine, nu reaplica un alt strat peste cel rămas pe buze, ci șterge-le de tot și aplică din nou rujul.

Acum că știi regulile de bază ale purtării rujurilor rezistente la transfer, a venit momentul să îți împărtășim cele mai frumoase, rezistente și confortabile (pentru că asta contează foarte mult, sigur ai dat măcar o dată peste acele rujuri lichide prea lipicioase sau prea uscate) produse încercate de noi.

Intră în galeria foto și descoperă 10 rujuri rezistente la transfer care pe noi nu ne-au dezamăgit nicio clipă!

Foto: PixelFormula

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe glamour.ro